Ook voor STOKQ is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke prioriteit. Daarom hebben we bewust gekozen voor een materiaal als staal. Want als er één materiaal bekend staat om z’n duurzame eigenschappen, is het wel staal.

Het is een materiaal dat heel lang meegaat. Dat vermindert de impact op natuurlijke hulpbronnen die eindig zijn. Bovendien is staal voor 100% recyclebaar. Mocht er daarom ooit een einde komen aan uw stalen kast – maar een levensduur van tientallen jaren is niet ongewoon – dan heeft u de zekerheid dat het staal kan dienen als grondstof voor een volgend product.

Verantwoorde productie

Ook op andere terreinen nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. We werken uitsluitend met partners die daar dezelfde ideeën over hebben als wij zelf. Zeker in het buitenland. Onze producten zijn afkomstig uit landen als Polen en Tsjechië. Door te werken met fabrikanten die gecertificeerd zijn voor onder meer ISO 14001 hebben u en wij de zekerheid dat de fabricage het milieu niet meer belast dan voorgeschreven is.

En verantwoord vervoer

Ook in de fase van het vervoer laten we zien dat het milieu ook onze zorg is. Onze vaste transporteur Jos Dusseldorp beschikt over materieel met Euro 5 en Euro 6 motoren, motoren die minder brandstof verbruiken. Slimme bundeling van vrachten brengt het aantal transportkilometers effectief terug. Alle verpakkingsmaterialen die worden gebruikt zijn recyclebaar en voldoen aan de eisen zoals die binnen het ISO 14001 milieu managementsysteem zijn benoemd. Waar mogelijk worden verpakkingsmaterialen hergebruikt ( pallets en pakdekens)

 

"Wat we vooral leveren, is een antwoord op uw vraag. Eén dat past bij uw behoefte en budget. Daarom is STOKQ vooral adviseur. Een eerlijke adviseur met een scherp oog voor wat u eigenlijk nodig heeft."

Stokq bv

Van Coulsterweg 1E | 2952 CB Alblasserdam
The Netherlands

e. Info@stokq.nl
t. 030 636 2656
i. stokq.nl

BTW nr.: NL008.558.35.102.B01
KVK nr.: 64775763
IBAN nr.: NL51ABNA0591478773