Ons vak is simpel: opbergen. En tegelijkertijd complex. Want het aantal mogelijkheden in meubels en kasten is ongekend groot. Aan welke investering doet u goed? En welke opbergoplossing is efficiënt? Eén keus hebben wij alvast voor u gemaakt: de keus voor staal als basismateriaal. Compleet stalen kasten en meubels, maar ook staal in combinatie met bijvoorbeeld gemelamineerd spaanplaat of volkern. Omdat staal een materiaal is van tijdloze schoonheid. Praktisch en functioneel. En verkrijgbaar in een ongeëvenaard groot aantal vormen en afmetingen, voor uiteenlopende toepassingen in heel veel verschillende (project)interieurs en bedrijfsomgevingen.

Geen leverancier, maar vooral inspirator

Noem STOKQ geen leverancier. Natuurlijk leveren we uiteindelijk die kast of dat meubel. Maar wat we vooral leveren, is een antwoord op uw vraag. Eén dat past bij uw behoefte en budget. Daarom zijn STOKQ en haar dealers vooral adviseur. Een eerlijke adviseur met een scherp oog voor wat u eigenlijk nodig heeft. Een adviseur ook die inspirerend meedenkt over alternatieven per project. Dat kan een efficiënte standaardoplossing zijn. Dat kan ook een speciaal voor uw situatie ontworpen kast zijn. Want STOKQ kent geen grenzen.

Meer expertise door specialisme

Opbergen en inrichten is het enige wat we doen. Daardoor hebben we meer expertise. Dat merkt u aan het assortiment: eigentijds van ontwerp, hoogwaardig van uitvoering. En dat merkt u ook aan het praktische advies en projectbegeleiding in het hele trajact.

Compleet assortiment

Elke kast en elk meubel van staal is leverbaar. Van eenvoudige opbergkast tot compacte locker. Van design kantoorkast tot robuuste schoolkluisjes. Afgewerkt in een tal van kleuren en houtdecors. Ook speciale opbergsystemen en sluitopties vindt u bij STOKQ, zoals kasten met ingebouwde oplaadfaciliteiten voor laptops of smartphones en complete lockermanagement systemen.

Groot dealernetwerk

STOKQ levert uitsluitend via dealers. Erkende dealers, die zich hebben bewezen door kennis van zaken. Met 15 adressen verdeeld over geheel Nederland en België is er altijd een dealer bij u in de buurt. Ook kunt u altijd samen met de dealer van uw keus een bezoek brengen aan de showroom van STOKQ in Houten. En andersom: regelmatig gaan we zélf met een van onze dealers op bezoek bij een project.

Gecertificeerde fabricage

STOKQ werkt nauw samen met specialistische meubelfabrikanten in Polen en Tsjechië. De techniek staat daar op hoog niveau. Fabrikanten zijn betrouwbaar, processen gecertificeerd: onze fabrikanten werken conform de internationale normen van ISO 9001 en ISO 140001.

Snelle levering

Door korte lijnen met onze fabrikanten leveren we sneller. Gemiddeld heeft u binnen 4 weken uw order in huis. Daarnaast hebben we altijd een snelleverassortiment met standaardartikelen op voorraad. Grote haast? Dan kan daardoor uw bestelling al binnen 72 uur in huis zijn, en klaar voor gebruik.

Efficiënte en klantvriendelijke logistiek

Een gespecialiseerd meubeltransportbedrijf opereert als logistieke partner in het proces. Uit naam van uw leverancier neemt een medewerker van de transporteur contact met u op om de details van de levering met u door te nemen. Desgewenst pakken we de kasten voor u uit, en zetten we het op de door u gewenste locatie.

Complete montage en installatie

Vraagt uw project om een complete afwerking ? Wij ontzorgen u in dit geval volledig. Deskundige en klantvriendelijke monteurs staan klaar voor installatie en montagewerkzaamheden.

"Wat we vooral leveren, is een antwoord op uw vraag. Eén dat past bij uw behoefte en budget. Daarom is STOKQ vooral adviseur. Een eerlijke adviseur met een scherp oog voor wat u eigenlijk nodig heeft."

Inspiratie

Stokq bv

Van Coulsterweg 1E | 2952 CB Alblasserdam
The Netherlands

e. Info@stokq.nl
t. 030 636 2656
i. stokq.nl

BTW nr.: NL008.558.35.102.B01
KVK nr.: 64775763
IBAN nr.: NL51ABNA0591478773