Bij STOKQ zijn we het gewend nauw op te trekken met een aantal partners. Benieuwd wie er zoal bijdragen aan het succes van STOKQ?

stoqk-partner-malow

Als exclusief partner is Malow een van de toonaangevende fabrikanten van metalen meubels in Polen. Het bedrijf combineert 25 jaar ervaring met innovatieve productiefaciliteiten. Bovendien staat het echte vakwerk - essentieel voor de fabricage van STOKQ stalen meubels - nog altijd hoog aangeschreven in een land als Polen. Bij het bedrijf werken zo'n 500 mensen. Die zijn samen goed voor een productie van bijna 300.000 kasten en andere meubels per jaar!

stoqk-partner-alfa3

Alfa 3 is begonnen als overblijfsel van een staatsbedrijf in Tsjechië. In ruim een kwart eeuw is de fabricage geoptimaliseerd en het assortiment uitgebreid. Dat bestaat nu uit een grote diversiteit aan stalen meubels. Die worden geproduceerd met de nieuwste productietechnieken. Variërend van meubilair voor industriële toepassingen tot en met hoogwaardige kasten die in een eigentijds kantoordecor niet misstaan. STOKQ is zeer trots om dit assortiment u aan te kunnen bieden.

stoqk-partner-jos-dusseldorp

STOKQ heeft ervoor gekozen om alle leveringen via één en hetzelfde transportbedrijf te laten uitvoeren: Jos Dusseldorp. Dat is onze manier van partnership creëren. Jos Dusseldorp is gespecialiseerd in het vervoer van meubels. De chauffeurs – of liever monteurs - van Jos Dusseldorp fungeren als klantvriendelijk verlengstuk van onze organisatie. Het bedrijf onderhoudt ook de contacten met u als klant om het gewenste tijdstip van levering vast te stellen.

"Wat we vooral leveren, is een antwoord op uw vraag. Eén dat past bij uw behoefte en budget. Daarom is STOKQ vooral adviseur. Een eerlijke adviseur met een scherp oog voor wat u eigenlijk nodig heeft."

Inspiratie

Stokq bv

Vleugelboot 50 | 3991CL Houten
The Netherlands

e. Info@stokq.nl
t. 030 636 2656
i. stokq.nl

BTW nr.: NL008.558.35.102.B01
KVK nr.: 64775763
IBAN nr.: NL51ABNA0591478773